Otsolinna

Kategoria: Luksuskohteet

Osoite: Rukarinteentie 1, 93830 Rukatunturi

Otsolinna on n. 600 m2 suuruinen kelohonkainen edustusmaja, joka sijaitsee Rukan ydinalueella jyhkeän kallion juurella. Talo on yhden ryhmän käytössä kerrallaan ja antaa asukkailleen kaiken tarvittavan täysihoidosta ohjelmapalveluihin. Talossa on avarat ja viihtyisät oleskelu- ja kokoustilat sekä tilava keittiö.
Alakerrasta löytyy talon saunaosasto, jonka yhteydessä myös erillinen takka/ryhmätyötila. Tilasta on kulku myös katetulle vilvoitteluteranssille, jossa erillishintaan varattava ulkoporeallas!

Otsolinna soveltuu kokous-, virkistys- ja juhlakäyttöön. Talon tilat tarjoavat rennon kokoustilan - ja/tai juhlatilan isollekin ryhmälle. Ruokailutilan suuren pöydän ääreen mahtuu isokin ryhmä illallistamaan tai kokoustamaan. 

Otsolinnaa vuokrataan 9 ja 13 makuuhuoneen kokonaisuutena. Yhdeksässä makuuhuoneessa on yhteensä 22 vuodepaikkaa. Jos vuokraatte 13 makuuhuonetta on vuodepaikkoja yhteensä 34. Kaikissa huoneissa on omat vessat ja suihkut. Vuokratessanne sekä Otsolinnan että aivan vieressä sijaitsevan Karhun Majan, on käytössänne jopa 42 vuodepaikkaa. Mikäli ryhmänne on pienempi, on Otsolinnaan saatavissa edullisempi hinta. Otathan yhteyttä myyntipalveluumme.

Karhun Majan alakerrassa sijaitsevat Vanhan Karhun huoneistot tarjoavat tarvittaessa vielä lisämajoitusta ryhmällenne. Kolmesta huoneistosta löytyvät petipaikat 8 henkilölle, ja kokonaiskapasiteetti tässä Rukarinteentien kohteessamme tällöin 50 henkilöä.

 

varaa 9 makuuhuonetta

varaa 13 makuuhuonetta

varaa 17 makuuhuonetta

oiva

Kysy lisää tästä tuotteesta

Ruka Safaris, sales

Myllylahdentie 4, 93830 Rukatunturi, FINLAND

Iisakki Village Reception

Myllylahdentie 4, 93830 Rukatunturi, FINLAND

 oulangankansallispuisto  riisitunturinkansallispuisto  saunasertifikaatti  NP WildFood logo RGB  laatutonnilogo  greenkey logo

© Ruka Safaris | Design Davas