Kokous 2-150 hengen ryhmille

Halusitpa pitää kokouksesi mukavasti majoituskohteessamme, tilausravintoloissamme tai luonnon helmassa, tarjoamme sinulle moninaisia vaihtoehtoja kokouspaikaksi. Voimme tarjota teille koko paketin majoituksineen ja muonituksineen. Järjestämme teille myös mielellämme erilaisia seikkailuja, voitte lähteä kanssamme metsän siimekseen tai viettää iltaa mukavasti saunoen. 

Talven yksityisohjelmat ryhmille | Kesän yksityisohjelmat ryhmille

Kokousvälineet

Voimme tarjota teille käyttöön dataprojektorin, valkokankaan sekä fläppitaulun. Kaikissa kohteissamme on Internet -yhteys. Kontioluolassa on myös äänentoistojärjestelmä.

Tunturivalmennus

Puolentoistapäivän mittainen valmennusohjelma, joka yhdistää valmennuksen ja aktiviiohjelmat Rukalla. Valmennuksen teemat ja kestot räätälöitävissä ryhmänne toiveiden mukaisesti. Valmennusohjelmat toteutetaan yhteistyössä Opteamin kanssa.

 

Kategoria: Luksuskohteet

Rukajärven rannalla, Iisakki Villagessa upea hirsirakenteinen majoitus- ja kokousrakennus.

Kategoria: Luksuskohteet

Otsolinna on suuri kelohonkainen edustusmaja, joka sijaitsee Rukan ydinalueella jyhkeän kallion juurella.

Kategoria: Ravintolat

Kontioluola on kauniin vanhan kuusikon keskellä, seitsemän kilometrin päässä Rukalta sijaitseva maanalainen metsäravintola.

Kategoria: Ravintolat

Iisakin Talo on idyllinen maalaispirtti, ja ihanteellinen paikka erilaisille tilaisuuksille! Isoon pirttiin mahtuu ruokailemaan 50 henkilön ryhmä.

Kategoria: Luksuskohteet

Wilderness Hotel Papin Talo Rukajärven rannalla kutsuu majoittumaan ja nauttimaan rauhallisesta maalaismiljööstä! 

Ruka Safaris, sales

Myllylahdentie 4, 93830 Rukatunturi, FINLAND

Iisakki Village Reception

Myllylahdentie 4, 93830 Rukatunturi, FINLAND

 oulangankansallispuisto  riisitunturinkansallispuisto  saunasertifikaatti  NP WildFood logo RGB  laatutonnilogo  greenkey logo

© Ruka Safaris | Design Davas