Iisakin rantasauna ja ulkoporeallas

Iisakin rantasauna on upea hirsisauna aivan Rukajärven rannassa. Saunassamme on jyhkeä Aito-kiuas, joka takaa miellyttävät ja pehmeät löylyt. 
Iisakin rantasaunan lauteille mahtuu 20 henkilöä kerrallaan. Saunamme on rakennettu perinteiseen tyyliin omaksi itsenäiseksi rakennuksekseen, vieressä kuitenkin sijaitsee takkahuone suihkuineen, jossa osa ryhmästä voi odotella saunavuoroaan nauttien samalla pikkupurtavaa.

Iisakin saunan yhteydessä on myös ulkona sijaitseva ulkoporeallas! Kesällä voit pulahtaa laiturilta Rukajärveen uimaan. Saatat nähdä myös joutsenpariskunnan iltauinnillaan. Talvella avanto on ryhmänne käytössä. 

Iisakin rantasauna on saanut ensimmäisten joukossa Authentic Finnish Sauna -laatusertifikaatin. Sertifikaatista saunojen ystävät tunnistavat maailman parhaan suomalaisen saunaelämyksen.

Pikkupurtavat voitte tilata saunamenusta. Illallista voidaan tarjoilla saunan vieressä sijaitsevassa perinteisessä hirsirakennuksessamme Iisakin Talossa. 500 metrin potkurimatkan päässä sijaisee myös Kontioluola ravintola, jossa talvella tarjoillaan lappilaista illallista.
Voit myös nauttia erilaisista rentouttavista hoidoista ja Saunayogasta

Iisakki Villageen on Rukalta 10 minuutin ajomatka autolla ja talvella moottorikelkoilla suorinta reittiä n. 20 kilometriä.

Kesähinta 1.5.-30.10.
420 € / ryhmä (max 30 hlöä)

Talvihinta 1.11. - 30.4.
550 € / ryhmä (max 30 hlöä)

( Talvihinta on kesähintaa korkeampi koska talvella saunan lämmitysaika on noin viisi tuntia ja sauna lämmitetään puilla )

Kysy lisää tästä tuotteesta

Ruka Safaris, sales

Rukarinteentie 1, 93830 Rukatunturi, FINLAND

Iisakki Village Reception

Myllylahdentie 4, 93830 Rukatunturi, FINLAND

 oulangankansallispuisto  riisitunturinkansallispuisto  saunasertifikaatti  NP WildFood logo RGB  laatutonnilogo

© Ruka Safaris | Design Davas