Aivoriihi-sauna ja ulkoporeallas

Aivoriihi-saunassa kiteytyy saunomisen syvin olemus: hyvässä seurassa, upeissa löylyissä, syntyvät ne parhaimmat ideat. Nimensä veroisesti tervetuloa pitämään meille Aivoriihi ja tekemään hyviä ja tärkeitä päätöksiä!

Aivoriihi-saunan sydämenä seisoo jyhkeä Aito-kiuas. Kiuasta lämmitellään nelisen tuntia ennen saunaan pääsyä. Lauteille mahtuu jopa 30 henkilöä kerrallaan. Saunan vieressä sijaitsevalla takkahuoneella voi osa ryhmästä odotella saunavuoroaan nauttien samalla pikkupurtavaa. Pihalta löytyvässä ulkoporealtaassa myös mieli rentoutuu saunavuoroa odotellessa! 

Saunamenusta löydät pikkupurtavat takkahuoneeseen ja Illallista voimme tarjota saunan vieressä sijaitsevaan Honkakotaan tai lähistöllä sijaisevaan perinteiseen hirsirakennukseemme Iisakin Taloon.
Sauna sijaitsee vain 10 minuutin ajomatkan päässä Rukalta ja talvella moottorikelkoilla matkaa kertyy n. 20 kilometriä. Kesällä saunomaan voimme hurauttaa RZR-elämysautoilla.

 

Kesähinta 1.5.-30.10. 
420 € / ryhmä (max 30 hlöä)

Talvihinta 1.11. - 30.4.
550 € / ryhmä (max 30 hlöä)

( Talvihinta on kesähintaa korkeampi, koska talvella saunan lämmitysaika on noin viisi tuntia ja sauna lämmitetään puilla )

Kysy lisää tästä tuotteesta

Ruka Safaris, sales

Rukarinteentie 1, 93830 Rukatunturi, FINLAND

Iisakki Village Reception

Myllylahdentie 4, 93830 Rukatunturi, FINLAND

 oulangankansallispuisto  riisitunturinkansallispuisto  saunasertifikaatti  NP WildFood logo RGB  laatutonnilogo

© Ruka Safaris | Design Davas