Skip to main content

Yövy taivaan alla tentsilessä Rukalla.

  Nuku kauniin taivaan alla Lapin portilla puiden välissä roikkuvassa teltassa.
  Iisakki Village Rukajärven rannalla on upea luontokohde. Tule käymään ja vietä suomalainen kesäyö Tentsile-majoituksessa järven rannalla.

  Tentsile-majoitus Iisakki Villagessa sopii kaikille – pyöräretkeilijästä seikkailunhaluisiin ja pariskuntiin.

  Tentsile Tree Tent on suosittu ja moderni teltta, joka ripustetaan puunrunkoihin noin metrin korkeudelle maanpinnasta – eräänlainen teltan ja riippumattojen välimuoto, ja saat kokea kirjaimellisesti molempien maailmojen parhaat puolet. Rukajärvellä Tentsile on järven rannassa.

  Yö ulkona tentsilessä on merkittävä ja unohtumaton kokemus.
  Kirkkaana yönä tentsilen vedenpitävä katto voidaan irrottaa ja nukkuja voi kirjaimellisesti nukkua tähtien alla! Hyttysistä ei tarvitse huolehtia, sillä hyttysverkko on mukana. Tentsile sopii parhaiten kahdelle aikuiselle tai aikuiselle ja kahdelle lapselle.

  Tentsile majoitus noudattaa Retkietikettiä. Leiriläinen on vastuussa tentsilen, sen ympäristön ja siihen liittyvien palvelujen siisteydestä ja kunnosta. Majoittujien on siivottava tentsilesimme käytön jälkeen. Lakaise hiekka, männynneulaset ja muut mahdolliset roskat pois teltasta ennen poistumista.

  Odotamme, että leiriläiset lajittelevat ja kierrättävät omat jätteensä vastuullisesti. Roskien polttaminen ei ole sallittua. Henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa kysymyksissä.

  Tervetuloa kokemaan maaginen yö Suomen luonnossa!

  Ajanjakso – kesäkuusta syyskuuhun

  Hinta: 55 €/1 henkilö, 100 €/2 henkilöä

  Yöpyminen sisältää: Tentsile-teltta, makuupussi ja -tyyny, telttalamppu sekä wc- ja suihkutilat lähellä.
  nuotiopaikan ja keittomahdollisuuksien käyttö läheisessä laavussa sekä kanoottien vapaa käyttö järven läheisyydessä (6.6.-18.9. välisenä aikana).