Skip to main content
Tilausravintola

Tilausravintola Ukonkivi

Kelohongasta perinteiseen tyyliin rakennettu tilausravintola Ukonkivi sijaitsee Oivangin lomakartanon alueella, noin 15 minuutin ajomatkan päässä Rukalta ja Kuusamosta. Ukonkivi tarjoaa tunnelmalliset tilat elämäsi tärkeimpiin hetkiin. Oli tilaisuutesi syy sitten työ tai huvi, Ukonkivessä järjestät niin perhejuhlat, päivälliset kuin työelämän kokoukset ja koulutukset. Ikkunoista avautuva pohjoinen maisema elää vuodenaikojen mukana, hurmaten sinut yhä uudelleen ja uudelleen. 

Ukonkiven 100 hengen sali mahdollistaa suurienkin juhlien järjestämisen. Suuri, kynttilöin valaistu liuskekivitakka luo tilaan lämmintä tunnelmaa ja terassilta voit ihailla ympäri vuoden upeaa järvimaisemaa. Erityisen ylpeitä olemme aidosta vanhasta nuottaveneestämme, johon katamme vieraillemme upean noutopöydän.

Ravintolamme keittiön salaisuus on rakkaus menneiden sukupolvien ruokaperinteitä kohtaan, joille olemme antaneet modernin tuulahduksen. Maittavat ruokamme ovat alusta loppuun asti valmistettu keittiömme omilla resepteillä, pohjoisen luonnon puhtaita ja raikkaita raaka-aineita käyttäen. Tarkoin hiottu viinilistamme täydentää ateriasi todelliseksi makuelämykseksi. Valmistamme tilaisuuteesi sopivat tarjottavat aina pikkusuolaisista juhlaviin a la carte- illallisiin. 

Kysy tarjous unohtumattomiin tilaisuuksiisi myyntipalvelustamme

Sauna

Saunaillat

Ravintolan yhteydessä on myös baari A-oikeuksin ja 20 hengen sauna-lounge ulkoporealtaineen, jonka saatte käyttöönne tilauksesta. Saunoja on kaksi, toinen perinteinen iso sähkösauna ja toinen rentouttava höyryä tuottava sähkösauna. Voit nautiskella molemmista saunoista ja istuskella takkatulen äärellä.