Skip to main content

Elämykset

Yrityksille ja ryhmille
Fatbike retkellä

Mahtavien mahdollisuuksien äärellä

Osallistu ryhmäsi kanssa seikkailullisiin aktiviteetteihin.

Esimerkiksi huskyajeluun, lumikenkäretkelle, anna joen rentouttaa koskikellunnassa, kelkkaile lumisessa maastossa, koe kosken kohinaa koskenlaskussa tai melo rauhallisesti Oulankajoella. Voit myös hypätä seikkailuun suoraan lentoasemalta, sillä varustamme ryhmäsi tarvittavin varustein lentoaseman välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa Mosquito – rakennuksessa, josta vieraanne voivat siirtyä sulavasti vaikka kelkkailemaan tai suoraan husky-tai porotilalle nauttimaan arktisten eläinten seurasta.

Ruka-Kuusamon alueella on lukuisia mahdollisuuksia tarjota sekä jännittäviä elämyksiä  että rauhoittavia kokemuksia vieraillesi tai kolleegoillesi. Anna meidän paikallisena asiantuntijana räätälöidä teille sopivin ratkaisu ja ohjelmakokonaisuus.

Tutustu esimerkkiohjelmiimme vuodenajan mukaan. Kaikki ohjelmat voidaan toteuttaa yksityisesti ryhmällenne ja räätälöimme ne teidän tarpeisiinne sopiviksi.

Lumen aikaan

Pohjoisen pitkä talvi takaa puitteet lumisille seikkailuille. Meillä on vuosien saatossa kertynyt runsas valikoima testattuja, toimivia ohjelmapalveluja.

Haette sitten vauhtia ja jännitystä fatbike -retkellä tai kelkkasafarilla, rentoutumista lumikenkäretkellä, katselemalla revontulia, kellumalla koskessa tai rentoutumassa saunayogassa vai kiinnostaisiko tutustua arktisiin eläimiin, huskeihin ja poroihin!

Sulan maan aikaan

Yötön yö ja erämaamaisemat houkuttelevat tulemaan Kuusamoon. Sulan maan aikaan voi pyöräillä, laskea koskia, suppailla, meloa, kalastaa, kellua koskessa tai vaikka katsella erämaan eläimiä, kuten metsän kuningasta, karhua.

Tutustu kesän ohjelmapalveluihimme!

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä

Ohjelmapalvelujen lisäksi voimme järjestää teille kaikki local host palvelut, kuten kuljetukset, ruokailut,  kokoukset sekä kokoustarjoilut.