Skip to main content

Häät ja polttarit

Rukalla
Kontioluolan kattaus

Häät Rukalla

Vuodenajat antavat inspiraatioita häiden teemaksi. Keskitalven pimeys kynttilöin ja soihduin, keväthankien valon teema, häät keskiyön auringon maisemissa tai upeissa ruskan väreissä.

Voimme järjestää häänne alusta loppuun tai jonkin osa-alueen siitä.

Häiden puitteet

Suurin osa toiminnastamme on keskittynyt Iisakki Villagen alueelle, jossa on majoitusta, ravintoloita, aktiviteetteja sekä saunat ja nämä kaikki on mahdollista ottaa käyttöön unelmapäivänne toteutuksessa.

Tärkeintä häissä on tietenkin itse tapahtumapaikka. Tarjoamme käyttöönne:

Majoitus

Tarjonnastamme löydät majoituskohteen jokaiseen tarpeeseen. Mökeistä ja huoneistoista aina 34 henkilön hirsilinnaan. Kohteemme sijaitsevat idyllisessä Iisakki Villagessa, 6 km päässä Rukan keskustasta:

  Oheisohjelmaa

  Häihin voi lisätä myös ohjelmia, jännittäviä seikkailuja tai rauhallisia luontoelämyksiä. Tutustu kesän ja talven viikko-ohjelmiimme, joita voidaan järjestää yksityisesti teille ja ne voidaan muokata teille sopiviksi:

  Polttarit – ennen häitä

  Kun ollaan jännän äärellä, on mukava purkaa sitä ystävien kanssa esim. erilaisten aktiviteettien parissa.

  Viikko-ohjelmien lisäksi voimme järjestää polttariryhmällenne yksityisen safarin teidän aikataulunne mukaisesti ja sisältöä voidaan muokata mieleiseksenne.

  Päivän päätteeksi on mukava viettää saunailta, makoilla lämminvesiporealtaassa ja tilata vaikka pientä purtavaa saunalle. 

  Valitkaa oma teemanne, seikkailua, rentoutumista tai hemmottelua!