Skip to main content

Töihin meille.

Vastaanottovirkailijaksi Iisakki Villageen?

Etsimme tiimiimme oma-aloitteista ja energistä vastaanottovirkailijaa. Työ Iisakki Villagen vastaanotossa on monipuolista ja mukavaa asiakaspalvelutyötä. Tehtäväsi on toimia ensimmäisenä kontaktina asiakkaillemme sekä varmistaa, että heidän vierailunsa Iisakki Villagessa sujuu saumattomasti. Otat vastaan ja käsittelet myös varauksia, sekä teet asiakasneuvontaa alueen retkeilyreiteistä ja muista palveluista. Iisakki Village tarjoaa monenlaisia majoitusmuotoja aina telttailusta luksushuviloihin sekä ravintola- ja elämyspalvelut. Tukenasi on kokenut joukko ravintola-, elämys- ja myyntipalvelun ammattilaisia, jotka auttavat tehtävässä onnistumisessa. 

Vaatimukset:

  • Oma-aloitteisuus ja kyky työskennellä itsenäisesti. Vastaanotossa työskentelee yksi henkilö / työvuoro.
  • Erinomainen suomen- ja englanninkielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi.
  • Voimassa oleva anniskelupassi ja kokemusta anniskelusta.
  • Joustavuus ja kyky sopeutua muuttuviin tilanteisiin.
  • Järjestelmäosaaminen, kyky omaksua uusia järjestelmiä nopeasti (käytössä Travius, SiteMinder, OTA-kanavat, Canva jne.).
  • Kokemus vastaanotto- tai asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksi, sekä Ruka-Kuusamo aluetuntemus.

Työaika:
Työ on kaksivuorotyötä välillä 8 – 22.
Työaika voi vaihdella tarpeen mukaan.

Työsuhde:
Työsuhde on määräaikainen, ajalla 13.5. – 30.9. tai sopimuksen mukaan. Mahdollisuus myös sopimuksen jatkoon talvikaudelle. 

Hakemukset:

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV osoitteeseen hanna.tauriainen@rukasafaris.fi     
Puhelintiedustelut: 040-6233847 / Hanna. 

Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Oletko seuraava vahvistus Iisakki Villagen ravintolatiimiimme?

Vahvistaessamme ravintolapalveluidemme tarjontaa, etsimme joukkoomme kokkia, aamiaiskokkia/-tarjoilijaa sekä lounas/A la carte tarjoilijoita ravintoloihimme Iisakin Taloon ja Kontioluolaan. 

Tietoja Ruka Safariksesta ja tehtävistä:

Ruka Safaris on järjestänyt aktiviteetteja, majoitusta ja ravintolapalveluita Kuusamon Rukalla jo vuodesta 1988. Olemme erikoistuneet tarjoamaan unohtumattomia seikkailuja vieraillemme läpi vuoden.

Ravintolapalvelumme keskittyvät Iisakki Villageen Rukajärvelle. Kesäaikaan ravintolapalveluidemme sydän on Iisakin Talo, jossa asiakkaamme nauttivat tarjoilemastamme aamiaisesta sekä illallistarjoilusta. Toteutamme myös erilaisia tapahtumia/tilaisuuksia ryhmille tilauksesta (Iisakin Talossa ja tilausravintola Kontioluolassa). Talviaikaan Iisakki Village täyttyy kansainvälisestä tunnelmasta ja saammekin tarjota kansainvälisille asiakkaillemme perinteisiä suomalaisia herkkuja niin aamiais-, lounas- kuin illallistarjoilujen muodossa Iisakin Talossa ja Kontioluolassa. Talviaikaan oman mausteensa soppaan tuovat erilaiset safaritarjottavat, joita taiomme omasta keittiöstämme luontoon mukaan otettaviksi. 

Mitä odotamme hakijalta:

Kommunikoimme niin asiakkaiden kuin myös työkavereiden kesken englannin kielellä, joten kielitaito (vähintään englanti) on ehdottomasti etu. Sinulla on hakemaasi tehtävänkuvaan vaadittavat anniskelu- ja/tai hygieniakoulutukset. Odotamme hakijoilta aiempaa kokemusta vastaavista keittiö- ja ravintola-alan tehtävistä. 

Hakemukset:

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja mahdollinen CV osoitteeseen hanna.tauriainen@rukasafaris.fi      Puhelintiedustelut: 040-6233847 / Hanna. 

Kerro hakemuksessasi aiemmasta kokemuksestasi, ja missä yllä mainituista tehtävistä kokisit olevasi vahvimmillasi. Meidän tiimissämme on myös mahdollisuus oppia ja kehittyä ravintola- ja matkailualan moniosaajaksi. 

Täytämme tehtäviä heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työsopimus solmitaan suoraan Ruka Experiences Oy:n ja työntekijän välille. Osa tehtävistä on kokoaikaisia ja toistaiseksi voimassaolevia, osa tehtävistä osa-aikaisia ja määräajan.