Tässä roolissa olet tärkeässä asemassa varmistamassa, että ravintolakokonaisuutemme Iisakin Talossa ja Kontioluolassa toimivat sujuvasti ja asiakkaamme saavat unohtumattoman ravintolaelämyksen – päivästä toiseen.
Tehtäviisi kuuluu:
Päivittäisen ravintolatoiminnan operatiivinen johtaminen yhdessä ravintolapäällikön kanssa
Toimipisteen varaston/tilausten hallinta yhdessä ravintolapäällikön kanssa
Juomavalikoiman suunnittelu ja ylläpito asiakastoiveita kuunnellen
Henkilökunnan ohjaaminen, perehdyttäminen ja motivointi
Asiakaspalvelun laadun valvonta ja kehittäminen
Varausjärjestelmien ja palveluprosessien hallinta
Tuotemyynnin ja kannattavuuden seuranta
Osallistuminen tapahtumien ja tilausten suunnitteluun parhaan asiakaskokemuksen saavuttamiseksi
Tiivis yhteistyö keittiöhenkilökunnan kanssa, jotta palvelu ja asiakaskokemus ovat ensiluokkaisia
Odotamme sinulta:
Kokemusta esihenkilötehtävistä ravintola-alalla
Erinomaisia organisointi- ja vuorovaikutustaitoja
Positiivista asennetta, joustavuutta ja ratkaisukeskeisyyttä
Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
Kykyä työskennellä kiireessä hymyssä suin
Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa – muu kielitaito on plussaa
B-ajokorttia, oma auto katsotaan eduksi
Tietoteknisiä taitoja
Tarjoamme sinulle:
Mahdollisuuden kehittyä ainutlaatuisessa työympäristössä luonnon keskellä
Monipuolisen ja vastuullisen työnkuvan
Kannustavan ja kansainvälisen työyhteisön
Työaika:
Työ on kaksivuorotyötä.
Työsuhde:
Työsuhde on määräaikainen, ajalla 10.11.2025 – 10.4.2026.