Skip to main content
Koskenlaskua Oulangalla

Koskenlaskua Kuusamossa

Koskenlasku villi reitti

Koskenlasku isojen koskien kuohuissa

Koskenlasku perhereitti

Koskenlasku koko perheelle

Käylä koskenlaskun perhereitti

Tutustu Kuusamoon uudella tavalla

Kuusamosta löytyy useita erilaisia koskenlaskuelämyksiä, löydät varmasti sinulle sopivan. Voit valita esimerkiksi perhe- ja aloittelijaystävällisen reitin, jolla voit nauttia Kuusamon kauniista luonnosta, tai haastavamman reitin, joka tarjoaa vauhdikkaampaa koskenlaskua Kuusamon suurimmilla koskilla.

Koskenlaskulähdöt ma-la, useita lähtöjä päivässä läpi koko kesän. Koskenlaskujemme lähtöpaikka on Rukalla sijaitsevassa safarikeskuksessamme (Onkerniementie 12). Safarikeskuksellamme runsaasti maksutonta pysäköintitilaa.

Noudamme teidät ohjelmiin veloituksetta myös valituilta noutopaikoilta Rukan keskuksen alueelta. Tämän helpompaa koskenlaskuseikkailuun lähteminen ei voi olla, sinun tulee vain nauttia reissusta! Tiesithän, että sadepäiväkin on loistava päivä koskenlaskuun, sillä koskenlaskussa on myös kastumistakuu.

Koskenlaskuseikkailun turvallisuudesta vastaavat ammattitaitoiset oppaamme, jotka ottavat teidät vastaan heti safarikeskuksellamme. Ohjelmaan tarvittava turvallisuusvarustus (pelastusliivit, kypärät, saappaat ja tarvittaessa sadeasut) sovitetaan päälle jo safaritalolla, jonka jälkeen siirrymme Ruka Safariksen järjestämällä kuljetuksella koskenlaskun lähtöpaikalle. Kuljetus kestää n. 15-20 minuuttia. 

Tutustu alla reittikuvauksiin ja varaa sinulle sopiva reittivaihtoehto.  Seuraavien päivien vapaita lähtöjä voi tiedustella ja varata myös puhelimitse: 044-0477010. 

Meillä voit maksaa myös liikuntaetuuksilla (ePassi ja Smartum).  
Jos haluat käyttää maksutapana liikuntaetuutta, tee varauksesi puhelimitse 044-0477010 tai sähköpostitse rukasafaris@rukasafaris.fi