Iisakki Village

Kuusamon Rukajärvellä sijaitseva Iisakki Village on kaunis vanhanajan maalaismaisema nykyaikaisin varusteluin. Kylä on jäljitelmä vanhasta Paanajärven Rajalan pihapiiristä. Alkuperäisen kylän isäntänä toimi Iisakki Rajala ja tästä syystä Rukajärven rannalla sijaitseva kylä on saanut nimekseen Iisakki Village. Alkuperäisessä Iisakin pihapiirissä rakennuksia oli yhteensä 30. Rukajärven Iisakki Villagessa rakennuksia on tällä hetkellä yhteensä 20 ja projekti ja kylä jatkaa kasvamistaan. Tällä hetkellä alueelta löytyvät mm. Iisakin Talo - ravintola, useita saunoja, Papin Talo wilderness hotel, Glass village maisemahuoneet, Alinan tupa mökki, kesämajoitukset Luhtiaitta, Tonttula ja Kesäaitta, sekä vastaanotto jonka yhteydessä myös uusi Guest House majoitus.

Majoitus

Iisakki Villagesta löytyy majoitusta yli sadalle hengelle.
Upeat kahden hengen lasivillat Glass Villagessa sijaitsevat upealla ja rauhaisalla luontopaikalla. Glass Villagessa pystyt tarkkailemaan ympäröivää luontoa ja luonnonilmiöitä kuten revontulia tai yötöntä yötä lasisen katon ja seinien läpi. Isommalle porukalle löytyy mm.10 henkilön Alinan Tupa ja 32 henkilön 3-kerroksinen Papin Talo. Molemmat rakennukset sijaitsevat Rukajärven rannalla. Kivenheiton päässä Iisakin Talosta sijaitsee parimökki Villa Rukan Huurre (20 henkilöä) sekä 24 + 10 henkilön luksushuvila Luppolinna. Kaikki isommat majoitustilamme soveltuvat myös kokouskäyttöön. Talvisin rakennamme eksoottisia lumi-igluja, joissa voit viettää elämyksellisen yön makuupussiin kääriytyneenä.

Leirintäalue

Leirintäalueeltamme löydät sähköistetyt paikat asuntoautoille ja -vaunuille. Myös telttailijat ovat meille tervetulleita. Alueen asiakkailla on käytössä yleiset pesutilat sekä rentouttava yhteistila. Alueellamme on myös kaksi aittaa ja Tonttula-mökki, joiden majoittujat saavat käyttää leirintäelueen yleisiä fasiliteetteja. Alue on auki vain kesäisin. Tutustu leirintäalueeseemme >

Aktiviteetit

Pihapiirissä järjestämme sekä kesä- että talviaikaan monenlaisia aktiviteetteja: Rukajärven rannassa aivan päärakennuksen takana sijaitsee Iisakin rantasauna pukeutumis –ja suihkutiloineen sekä ulkoporeammeineen. Saunan lauteille mahtuu jopa 20 henkilöä ja takka / pesuhuoneisiin saman verran lisää. Päivän ohjelman jälkeen on ihana rentoutua porukalla saunan lauteilla ja valmistautua herkulliselle illalliselle!

ravintola, kokoustilat sekä saunatilat

Alueesta ei ole rakennettu museota vaan toimiva matkailukohde perinteisine rakennuksineen, aktiviteetteineen ja ruokatarjoiluineen. Iisakin Talo on Ruka Safariksen perinnekylähankkeen ensimmäisenä valmistunut rakennus ja yksi pihapiirin päärakennuksista. Talon pirtissä ovat monet ryhmät pitäneet onnistuneen kokouksen tai nauttineet herkullisen illallisen. Perinnetaloon mahtuu ruokailemaan jopa 50 henkilön ryhmä.

Tapahtumia

Iisakki Villagessa on myös useita kotia ja mm. Country- lato sekä hääaitta. Country -ladossa ryhmänne nauttii vaikka tervetulojuomat heinäpaaleilla istuen. Kävelymatkan päässä sijaitsee myös Rukan suurin tilausravintola, 350 -paikkainen maanalainen kokous- ja illanviettopaikkamme Kontioluola. Iisakki Village antaa mahdollisuuden monenlaisiin tilaisuuksiin. Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri teille sopiva ohjelma!

Kategoria: Ravintolat

Iisakin Talo on idyllinen maalaispirtti, ja ihanteellinen paikka erilaisille tilaisuuksille! Isoon pirttiin mahtuu ruokailemaan 50 henkilön ryhmä.

Tunnelmallinen Alinan tupa, majoitusta 10 henkilölle. Sijainti aivan Rukajärven rannassa.

Huoneistoissa on oma sisäänkäyntinsä suoraa luontoon Rukajärven rannalle. Asunnot ovat oivallinen valinta pariskunnille, jotka kaipaavat omaa rauhaa. 

Uusi Iisakki Guest House sijaitsee Iisakki Villagen keskiössä tarjoten laadukasta majoitusta neljässä kauniisti sisustetuissa huoneissa.  

Iisakki Villagessa sijaitsevat ihanat tunnelmalliset kesämökit ja -aitat 

Uusi upea paritalohuoneisto Iisakki Village alueella!

Kategoria: Luksuskohteet

Rukajärven rannalla, Iisakki Villagessa upea hirsirakenteinen majoitus- ja kokousrakennus.

Kategoria: Luksuskohteet

Wilderness Hotel Papin Talo Rukajärven rannalla kutsuu majoittumaan ja nauttimaan rauhallisesta maalaismiljööstä! 

Kategoria: Luksuskohteet

Upeat uudet glass villat ovat osa Iisakki Village kokonaisuutta. Sijainti Rukajärven rannalla, upealla ja rauhaisalla luontopaikalla. Glass villoista pystyt tarkkailemaan ympäröivää luontoa ja luonnonilmiöitä kuten revontulia tai yötöntä yötä. 

Ruka Safaris, sales

Myllylahdentie 4, 93830 Rukatunturi, FINLAND

Iisakki Village Reception

Myllylahdentie 4, 93830 Rukatunturi, FINLAND

 oulangankansallispuisto  riisitunturinkansallispuisto  saunasertifikaatti  NP WildFood logo RGB  laatutonnilogo  greenkey logo

© Ruka Safaris | Design Davas